Prima pagină
Oferte turistice
Meşteri populari
Manifestări
Instantanee
Blog
Ştiri Online
Legături
Căutare
Contact


  
Friptură ucraineană cu ciuperci Print

1 kg cotlet scurt dezosat,
150 g ciuperci,
2 oua fierte tari,
1 ou crud,
50 g unt, (50 g cascaval ras),
sare, piper macinat.
 Se calesc ciupercile in unt cu sare si piper, pana cand scade zeama.

Se iau de pe foc  si se amesteca cu ouale fierte si taiate marunt, oul crud

Si se mai condimenteaza.

            Se cresteaza carnea in lung pana cand se obtine o descizatura mai adanca, in forma literei V.

Se umple crestatura cu ciuprcile si se sareaza carnea. Se asaza pe o folie de aluminiu unsa cu unt si se impacheteaza capetele, ca sa nu iasa umplutura. Se da la cuptor si se projeste cam 1,5-2 ore. Se desface din folie si se mai prajeste, pana cand se rumeneste.



  

Ultimele Ştiri

 

(c) www2.agroturism-maramures.ro, Powered by Open Source Software ; Hosted by MultiNET